Shamansk Healing

Jag är utbildad och arbetar med Inka-shamansk enerigimedicin-healing.

I den Inka shamanska energimedicinen ser vi att den själsliga hälsan är det som kommer att ha en stor betydelse för din fysiska hälsa då det du bär med dig energimässigt påverkar och manifesterar hur du lever, tänker och vandrar genom livet.

Runt vår fysiska kropp finns ett energifält som håller informationen om vårt fysiska, emotionella och andliga jag.

I behandlingen arbetar vi i detta energifält som i sin tur manifesteras sig i din fysiska, emotionella och andliga kropp. Så att Istället för att leva upp tunga minnen som manifesterar ett annat liv än vad du innerst inne kanske skulle vilja leva kan du nu finna en djupare trygghet, styrka och fantastiska gåvor hos dig själv som du aldrig tidigare kunnat se eller känna. Vi lever då inte längre som ett resultat av ditt förflutna, utan blir istället resultatet av den du vill vara och kommer att bli i framtiden.

Ju fler sessioner man genomgår desto djupare healing kan man uppnå. Ju mer man renar energikroppen desto större blir förändringarna i livet.

Bokar du en healing rekommenderar jag att du kommer tre gånger, en gång i månaden under tre månader. Detta för att vi under första gången renar ditt energifält och "förbereder jorden". Andra gången planterar vi ett nytt frö av nya möjligheter i ditt liv och sista gången får vi detta frö och möjligheterna att blomma i livet. Efter dessa tre gånger kan du alltid fortsätta healingen för att komma i kontakt med djupare delar av dig själv och även komma när du känner att det är behövligt.

Du behöver inte tro på healing för att det skall fungera då alla har ett energifält oavsett om vi vet om det eller inte. Det viktiga är att du som klient vill hela det som påverkar dig negativt då jag inte kan hjälpa någon som själv inte vill bli hjälpt.
Genom din vilja att finna fysisk, psykisk eller själslig hälsa kommer jag att guida dig genom en ny port i livet av möjligheter, sedan kommer du att med nya verktyg och viljan att vandra genom dörren till ett nytt liv.

Bokning av en healingbehandling kan du göra på telefon 0708-425 900 eller via boka direkt..

Tid: ca 70-90 min
Kostnad: 950:-

Ej avbokad tid minst 24 tim före bokad tid debiteras.

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå