Åse Lövqvist

Redan som barn kände jag mig annorlunda, såg och hörde saker som andra inte tycktes uppfatta. I tonåren var jag väldigt intresserad av allt som var mystiskt och till synes oförklarliga fenomen, men det var först vid 20 års ålder som allting öppnades upp.

Det var både en spännande och en skrämmande tid för helt plötsligt så var det andar runt omkring mig hela tiden och i dessa unga år förstod jag inte hur andevärlden egentligen kommunicerade med oss och blev väldigt skrämd av det. Samtidigt dök det upp människor och djur som ville ha min hjälp, förstod inte då heller varför de trodde att jag kunde det. Men den energin kändes annorlunda och jag gjorde som andevärlden sa och förmedlade denna energi till de som kom och det fungerade.

Detta var väldigt förbryllande för mig och det gjorde att jag under många år försökte stänga av min förmåga och valde att arbeta som egen företagare istället, och arbetade då med att coacha egna företagare.

Till sist fungerade det dåligt för mig att ha förmågan utan att veta hur jag skulle hantera den. Jag fick helt enkelt bara acceptera att detta är en stor del av vad jag är och lära mig att hantera det.

Min resa att hitta vägen till mitt hjärta och förstå hur energin fungerar och hur andevärlden kommunicerar med oss har varit lång och brokig med många år av olika utbildningar.

Men när jag kom i kontakt med den Inka-shamanska traditionen hittade jag äntligen hem till mig själv. Genom den Inka-shamanska energimedicinen har jag gjort en djup healing och transformerat mina sår och rädslor till fantastiska gåvor.
Och genom att hela mig själv kan jag nu vandra den väg som är ämnad för mig.

Sedan 2014 arbetar jag nu på heltid som medium, shaman och håller utbildningar i personlig utveckling, mindfulness och mediumskap. Håller även workshops i encuastic art.

Mina utbildningar

3 år – Creative Experiences Terry Evans AB
”Mediumskap – Intuition - Andlig healing – Husrening”

5 år – Arthur Findlay College Stansted , England
”Fristående kurser i mediumskap”

2 år – Inka-shamansk energimedicin – Victor Forselius
”Lilla medicinhjulet – Stora medicinhjulet – Mästarkurs
Resa till Peru - vandring i bergen med Qéro shamaner (paqos)”

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå